Destination Weddings

Stailaamme. Suunnittelemme. Toteutamme.

Destination Weddings

Haluatteko kokea hääjuhlan kaukana arkisesta ympäristöstä? Sulje silmäsi ja kuvittele hääpäiväsi Lapin lumisissa maisemissa rakkaittesi ympäröimänä. Vai haluatteko kokea Suomen puhtaan luonnon ja vihkiytyä kauniin järven rannalla? Me autamme kaiken tämän ideoinnissa ja toteutuksessa.

Luomme teille ikimuistoinen hääviikon Suomen Lapissa, niin että te pääsette tutustumaan sen tarjoamiin elämyksiin ja ihmeisiin.

 Yhteistyökumppanimme avulla tarjoamme seikkailuja ja nähtävyyksiä Suomen luonnossa sekä suomalaisia makuelämyksiä. Järjestämme kaiken, niin että teidän tarvitsee vain tehdä hyvin valmistelluista vaihtoehdoista valintoja ja odottaa hääpäivää ja -matkaa rauhallisin mielin.

Meidän tehtävämme on auttaa, inspiroida ja luoda teidän näköisenne hääjuhla ja seremonia. Toimintamme pitää sisällään vahvan hääalan tuntemuksen, hääkoordinoinnin, modernin kukkapalvelun, suuret silkkikukkaelementit sekä monipuolisen somistevalikoiman.

Hoidamme kokonaisuuden yksityiskohtia myöden niin, että vieraat viihtyvät ja te voitte keskittyä olennaiseen: juhlimiseen!

Lupauksemme

Laitamme sydämemme mukaan luodaksemme teille ikimuistoisen päivän.

Tutustukaa porfolioomme ja ottakaa yhteyttä. Emme malta odottaa, että kuulemme teistä!

Ota meihin yhteyttä

    Memorable events
    [email protected]
    +358 50 5757 268
    y-tunnus: 2837370-6