Destination Weddings

Haluatteko kokea hääjuhlan kaukana arkisesta ympäristöstä? Sulje silmäsi ja kuvittele hääpäiväsi Lapin lumisissa maisemissa rakkaittesi ympäröimänä. Vai haluatteko kokea Suomen puhtaan luonnon ja vihkiytyä kauniin järven rannalla? Me autamme kaiken tämän ideoinnissa ja toteutuksessa.

Luomme teille ikimuistoinen hääviikon Suomen Lapissa, niin että te pääsette tutustumaan sen tarjoamiin elämyksiin ja ihmeisiin. Yhteistyökumppanimme avulla tarjoamme seikkailuja ja nähtävyyksiä Suomen luonnossa sekä suomalaisia makuelämyksiä. Järjestämme kaiken, niin että teidän tarvitsee vain tehdä hyvin valmistelluista vaihtoehdoista valintoja ja odottaa hääpäivää ja -matkaa rauhallisin mielin.

Meidän tehtävämme on auttaa, inspiroida ja luoda teidän näköisenne hääjuhla ja seremonia. Toimintamme pitää sisällään vahvan hääalan tuntemuksen, hääkoordinoinnin, modernin kukkapalvelun, suuret silkkikukkaelementit sekä monipuolisen somistevalikoiman. Hoidamme kokonaisuuden yksityiskohtia myöden niin, että vieraat viihtyvät ja te voitte keskittyä olennaiseen: juhlimiseen!

 

Laitamme sydämemme mukaan luodaksemme teille ikimuistoisen päivän.

Tutustukaa porfolioomme ja ottakaa yhteyttä. Emme malta odottaa, että kuulemme teistä!

Juhlat tulossa?

Laitamme sydämemme mukaan luodaksemme teille ikimuistoisen päivän. Tutustukaa portfolioomme ja ottakaa yhteyttä. Emme malta odottaa, että kuulemme teistä!

Juhlat tulossa?

Olemme toteuttaneet upeita vuosijuhlia, säihkyviä pikkujouluja ja mielenkiintoisia asiakastilaisuuksia, joista referenssit puhuvat puolestamme!

Millaisen tapahtuman sinä haluat järjestää?

Laitamme sydämemme mukaan luodaksemme teille ikimuistoisen päivän.

Tutustukaa porfolioomme ja ottakaa yhteyttä. Emme malta odottaa, että kuulemme teistä!

[wdi_feed id="4"]