Tarina

Luodaan unelmia todeksi, hetkiä muistoiksi. Me luomme elämyksellisiä juhlia, jotka jäävät mieleen.

MEventissä toteutuu kahden oman elämänsä juhlasuunnittelijan hullu visio Suomen ensimmäisestä ja suurimmasta Juhlastudiosta. Studiosta, joka toteuttaa ikimuistoisia juhlia aina syntymäpäivistä isoihin yritysjuhliin. Jenni ja Hannele alkoivat tahoillansa kulkea kohti tuota visiota jo viime vuosikymmenen alkupuolella. 

Matkan varrelle mahtui ison organisaation tapahtumien tuottamista aina Lapista Piilaaksoon, yrittäjäkursseja, juhlatarvikkeiden verkkokauppa, floristi koulutus ja visualistin tutkinnot. Vaadittiin lukuisia tunteja kokemusta ja opiskelua ennen kuin visio juhlastudiosta kirkastui vuonna 2017. Tämän jälkeen tiimimme on kasvanut hurjaa vauhtia alamme ammattilaisilla.

Omaan ammattitaitoomme kun liitetään vielä laaja yhteistyökumppaniverkosto, saamme luotua villeimmätkin ideat todeksi. Asiakkaamme voivat luottaa, oli sitten kyseessä yksityis- tai yritysjuhlat, että kaikki toteutuu vaaditulla tarkkuudella.

Viihtyisä ja inspiroiva studiomme sijaitsee Tampereen ytimessä Tammelantorin laidalla. Studiollamme ideoimme ja suunnittelemme mieleenpainuvat juhlat ja tapahtumat. Toteutamme näyttävät kukkainstallaatiot, pakkaamme pakun ja matkaamme tiimin kanssa asiakkaidemme tapahtumiin ympäri Suomen.

Erityisosaamisemme olemme hankkineet juhlien kuninkuuslajissa hääsuunnittelussa, jota olemme tehneet vuodesta 2015 lähtien. Hääpäivään kiteytyy usein paljon odotuksia ja toiveita. Kaikki pitää olla suunniteltu huolellisesti alusta loppuun asti.

Toteuttamiemme juhlien ja tapahtumien tavoitteena on jättää muistijälki vieraille. Olemme kuulleet pitkäaikaiselta yritysasiakkaaltamme, että heidän juhliensa ja tapahtumiensa osallistujamäärät ovat olleet eksponentiaalisessa kasvussa, kun Mevent otti vastuun ideoinnista ja toteutuksesta. Niin henkilökunta, asiakkaat kuin muutkin yrityksen sidosryhmät odottavat innolla, mitä elämyksellistä heille seuraavaksi järjestetään. Matkan varrella olemme johdattaneet heidät niin Hollywoodin maailmaan kuin tyylikkäisiin puutarhajuhliin sekä skandinaaviseen vedenalaiseen maailmaan. Jokaisessa tapahtumassa on aina huomioitu yrityksen brändi ja viesti osallistujille. Olemme parhaillamme, kun saamme viestittää nämä asiat visuaalisesti. Tavoitteenamme on, että yritysjuhlista osallistujat eivät malta olla jakamatta tunnelmia ja tarinoita eteenpäin. Hyvät juhlat puhuttavat pitkään ja niiden tarina jatkuu sosiaalisessa mediassa.

Tulevaisuuden visiomme on selkeä, Mevent on Suomen suurin juhlastudio, jolla on tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. Kun me rakastamme työtämme, olemme varmoja, että asiakkaamme saavat unohtumattomia elämyksiä juhlien maailmassa.

Uusia tuulia:

Mevent on mukana kouluttamassa uusia tähtiä alalle, yhteistyössä ammattikorkeakoulujen kanssa. Olemme toteuttaneet elämyksiä ulkomailta Suomeen tulleille juhlijoille ja odotamme innolla, että pääsemme vielä laajemmassa määrin näyttämään destination weddingsien ja juhlien hienouden ulkomaalaisille. Suomessa on upeaa juhlia.

Meillä on maailman paras työ. Me tiedämme miten juhlitaan!

Mevent tiimi

Jenni-hukkanen

Jenni Koivula

Ratkaisukeskeinen organisoija, toimivien kokonaisuuksien hallitsija, joka rakastaa kauniita ja harkittuja yksityiskohtia.

Hannele Halme

Intohimoinen kukkainstallaatioiden ja wow-elementtien luoja, jota puhuttelee toimiva ja visuaalinen kokonaisuus.

Hannele Halme
Krista-ahonen

Krista Ahonen

Luova ja innovatiivinen uusien ideoiden toteuttaja, jolla on kyky luoda toiveenne todeksi ja luoda juhliinne ainutlaatuista tunnelmaa.

Memorable events / [email protected] / +358 50 5757 268 / y-tunnus: 2837370-6

Memorable events
[email protected]
+358 50 5757 268
y-tunnus: 2837370-6