Hääsuunnittelu

Stailaamme. Suunnittelemme. Toteutamme.

Juhlimme teitä ja rakkauttanne.​

Onko eteenne avautunut aivan uusi maailma kosinnan jälkeen? Häämaailma on täynnä ideoita ja vaihtoehtoja, joista tulisi löytää se omaa tarinaa kuvastava polku. Suunnittelu vie aikaa ja se sisältää niin ihania kuin vaikeitakin päätöksiä.

Anna meidän auttaa. Täydellisen päivän suunnitteluun tarvitaan paljon taustatyötä ja kokemusta, eri toimijoiden tuntemusta sekä intohimoa visuaalisiin ja toimiviin ratkaisuihin.

Tehtävämme on auttaa, inspiroida ja luoda teidän näköisenne hääpäivä, jotta te voitte keskittyä nauttimaan matkasta.

Teidän tarvitsee vain tehdä hyvin valmistelluista vaihtoehdoista valintoja ja odottaa hääpäivää rauhallisin mielin. Ja mikä tärkeintä keskittyä hääpäivänä juhlimiseen. Luodaan yhdessä unohtumaton hääpäivä, jonka muistelu saa aina hymyn huulille.

Toimintamme pitää sisällään vahvan hääalan tuntemuksen, hääkoordinoinnin, modernin kukkapalvelun, suuret silkkikukkaelementit sekä monipuolisen somistevalikoiman. Hoidamme hääsuunnittelun kokonaisvaltaisesti yksityiskohtia myöden niin, että vieraat viihtyvät ja te voitte keskittyä olennaiseen: juhlimiseen!

Tutustu portfolioon sekä hääpaketteihin ja valitse paketeista teidän tarpeeseenne sopivin.

Luomme valitsemanne hääpaketin ympärille juuri teille täydellisen kokonaisuuden. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan ja toteuttamaan teille unelmienne häät!

Ota meihin yhteyttä


    Memorable events / [email protected] / +358 50 5757 268 / y-tunnus: 2837370-6

    Memorable events
    [email protected]
    +358 50 5757 268
    y-tunnus: 2837370-6