Luomme unelmia todeksi, hetkiä muistoiksi. Elämyksellisiä juhlia, jotka jäävät mieleen.

Mevent-suunnittelijat hoitavat kokonaisuuden yksityiskohtia myöten niin, että te voitte keskittyä olennaiseen: juhlimiseen!

  • Vahva juhla-alan tuntemus

    Mevent-suunnittelijat luovat kokonaisuuden visuaalisella silmällä teidän toiveiden mukaisesti. Toimintamme pitää sisällään vahvan juhla-alan tuntemuksen. Taidamme isojen ja pienien juhlien koordinoinnin ja stailauksen.

  • Modernit kukkapalvelut

    Kaikki toteuttamamme kukkastailaukset ovat meidän omaa käsialaa. Modernin kukkasidonnan taitavat floristimme luovat tilaisuuteenne niin tyylikkäät pöytäasetelmat kuin näyttävät kukkaelementitkin. Aidoilla kukilla luodaan mieleenpainuva juhla.

  • Laaja yhteistyökumppaniverkosto

    Kun omaan ammattitaitoomme liitetään vielä laaja yhteistyö­kumppani­verkosto, saamme luotua suurimmatkin ideat todeksi. Voit luottaa, oli sitten kyseessä yksityis- tai yritysjuhlat, että kaikki toteutuu vaaditulla tarkkuudella.

Mevent on perustettu vuonna 2017.

Muutama vuosi myöhemmin yhdistyi Meventissä kahden naisen visio. Uskoimme jo silloin, että juhlat voivat olla juuri niin upeat ja mahtavat kuin vain osaat unelmoida. Lähdimme luomaan ensimmäistä ja suurinta juhlasuunnittelun studiota. Pitkäjänteisyydellä ja omistautumisella olemme olleet osaltamme viemässä alaa eteenpäin. Olemme hioneet ammattitaitoamme matkan varrella ja rakentaneet vakaan yhteistyökumppaniverkoston.

Pidämme huolen siitä, että kaikki sujuu ensimmäisestä ajatuksesta viimeiseen hitaaseen. Vaikka yrityksemme on kasvanut on palvelumme aina henkilökohtaista ja huomioivaa. Asiakkaanamme voitte luottaa, oli sitten kyseessä yksityis- tai yritysjuhlat, että kaikki toteutuu vaaditulla tarkkuudella. Meidän avullamme unelmiesi juhlista tulee totta.

Olemme rautaisia ammattilaisia alallamme.

Tiedämme mitä teemme, ja työmme laatu on timanttista. Me olemme aina valmiita ideoimaan ja luomaan uudenlaisia kokonaisuuksia. Meille on ominaista luoda juhlatilaan wow- efektin aikaansaavia lopputuloksia.

Idearikas Mevent-suunnittelija ei pelkää kehittää uudenlaisia kokonaisuuksia ja ajatella laatikon ulkopuolelta. Me luomme uudenlaista kulttuuria häiden ja juhlien parissa. Haluamme tehdä asioita ensimmäisenä Suomessa. Haluamme omalta osaltamme olla innostamassa ja mahdollistamassa teidän suurimmatkin unelmat toteen. Kuljemme yhdessä teidän kanssa matkalla.

Teille tärkeät asiat ovat meille tärkeitä.