Luo näyttävyyttä juhliisi Meventin vuokratuotteilla

Vuokraus on helppo ja kestävämpi tapa lisätä WAU-efektiä ja näyttävyyttä juhliin ja tapahtumiin. Kuratoidulla valikoimalla luot haluamasi tunnelman. Pienillä yksityiskohdilla saat upeasti personoitua juhlien kokonaisuutta.

Aloita juhliesi väreistä

Hääsuunnittelun verkkokurssi

Onko eteenne avautunut aivan uusi maailma kosinnan jälkeen?

Olemme luoneet hääsuunnittelupolun, jota pääsette kulkemaan yhdessä kohti hääpäivää. Hääsuunnittelukurssi koostuu 3 osiosta, joita ovat hääsuunnittelun check list, häiden aikataulu sekä stailaus ja visuaalisuus.

Inspiroidu ja löydä juhlaasi sopivat tuotteet

Usein kysyttyä

Miten tuotteet pakataan? (Miten paljon autoon pitää varata tilaa)

Tuotteet pakataan Meventin muovilaatikoihin jotka ovat tilauksesta riippuen kokoa x y. Monet suuret tuotteet kuten kuvausseinä sekä vihkikaaret puretaan osiin kuljetusta varten. Tarkista tarkemmat mitat tuotteen sivuilta.

Nouto- ja palautusajankohdat?

Nouto tapahtuu torstaisin klo 11-17 välillä.

Palautus maanantaisin klo 11-17 välillä. Tarkempi ajankohta valitaan tilauksen tekemisen yhteydessä.

Mistä tuotteet noudetaan ja palautetaanko ne samaan paikkaan?

Asiakas noutaa vuokratuotteet Meventin studiolta Kaukajärveltä osoitteesta Uurastajankatu 19, 33710 Tampere. Palautus samaan osoitteeseen.

Mitä minun asiakkaana tulisi pitää mielessä (varatessa/tuotteita käyttäessä)

Käsittelethän tuotteita kuin omiasi. Näin saamme pidettyä tuotteet kierrossa pidempään ja vähennettyä uuden ostamisen tarvetta. Tuotteet tulee palauttaa pestyinä samoihin pakkauksiin pakattuna, kuin noudettaessa. Pois lukien kankaat, jotka tulee palauttaa pesemättä.

Mitä jos joku tuote vaurioituu kuljetuksen/vuokrauksen aikana?

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokratuotteille vuokra-aikana aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Tutustu vuokrausehtoihin tarkemmin täältä.

Tein tilauksen, mutta haluaisin tehdä vielä muutoksia/ peruuttaa tilauksen. Miten toimin?

Tilauksilla on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Mikäli haluat tilata lisää tuotteita voit tehdä sen tekemällä samalla ajalle uuden lisätilauksen.

Kuinka paljon ennakkoon voin tehdä tilauksen tai kuinka nopealla varoitusajalla tuotteita voin vuokrata?

Voit tilata tuotteet vaikka vuosia etukäteen, mutta tilaus tulee tehdä kuitenkin viimeistään viikko ennen tilauksen noutopäivää.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä verkkokauppaan: verkkokauppa@mevent.fi