Yritysjuhlat

Iloa, naurua, elämyksiä, yhdessäoloa, ystäviä, uusia tuttavuuksia. Tapahtumia, aitoja kohtaamisia ja mieleenpainuvia muistoja.​

Yritysjuhlat

Oletteko juhlimassa yrityksenne vuosijuhlia tai pikkujouluja ja toivotte pääsevänne itsekin nauttimaan toimivista ja elämyksellisistä juhlista vieraiden kanssa?

Anna meidän auttaa, käydään yhdessä läpi teidän toiveenne kokonaisuudesta ja ideoidaan teille mieleenpainuvat juhlat. On sitten kyse kokonaisvaltaisesta juhlasuunnittelusta tai esimerkiksi juhlatilan stailauksesta tuomme ammattitaitomme avuksenne.

Tuomme esiin brändinne ilmeen ja viestin, jonka haluatte vieraillenne välittää. Haluamme, että osallistujat viihtyvät ja muistavat juhlanne pitkään. Tavoitteenamme on, että yritysjuhlista osallistujat eivät malta olla jakamatta tunnelmia ja tarinoita eteenpäin.

Toimintamme pitää sisällään vahvan juhla-alan tuntemuksen ja kokemuksen niin kansainvälisten tapahtumien kuin pientenkin juhlien järjestämisestä. Omaan ammattitaitoomme kun liitetään vielä laaja yhteistyökumppaniverkostomme, saamme luotua villeimmätkin ideat todeksi. Kun on aika ideoida ja toteuttaa ikimuistoisia juhlia, ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme.

Tästä pääset tutustumaan portfolioomme.

Ota meihin yhteyttä


  yritysasiakas
  yritysasiakas
  yritysasiakas
  yritysasiakas
  yritysasiakas

  Memorable events
  [email protected]
  +358 50 5757 268
  y-tunnus: 2837370-6