7 ohittamatonta vinkkiä kosintaan

7 ohittamatonta vinkkiä kosintaan

Kun olet löytänyt vierellesi kumppanin, jonka kanssa haluat viettää loppuelämäsi, haaveet yhteisestä tulevaisuudesta ohjaavat usein kohti kosintaa ja avioliittoa. Ainutlaatuisesta hetkestä on ihana saada ikimuistoinen kokemus, jota voitte yhdessä muistella lämmöllä vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Unohtumaton kosinta, vaatii kuitenkin myös hieman yllätyksellisyyttä sekä suunnittelutaitoa. Meidän vinkeillämme inspiroidut unelma kosintaan.

Kosintaa suunnitellessa kannattaa huomioida erityisesti kumppanin persoona ja maku. Yhdelle romanttinen kosinta ruusumeren ja kynttilöiden keskellä voi olla unelmien täyttymys, kun taas toiselle se voi tuntua liian yliampuvalta tai kliseiseltä. Seikkailunhaluiselle parille voi sopia yllätyskosinta vaellusreissulla vuoristossa ja mukavuudenhaluinen pari voi arvostaa kynttiläillallista kahden kesken kotona tai tunnelmallisessa ravintolassa. Kosia voi niin lomamatkalla, ensitreffi miljöössä tai missä tahansa teille merkityksellisessä paikassa.

Mikäli suunnittelet julkista kosintaa, kannattaa tehdä taustatyötä ja miettiä millaista kosintaa kumppanisi toivoo. Kaikki eivät pidä kosinnasta väkijoukon keskellä vaan haluavat tilanteen olevan rauhallinen ja teidän kahden välinen hetki.

Kosimistyylejä löytyy aina yhtä useita kuin pariskuntiakin, mutta jotta kosinnasta tulisi liikuttava ja unohtumaton, näillä vinkeillä onnistut varmasti. Jos sinä itse odotat kosintaa, voi vihjeitä unelma kosinnasta jakaa kumppanille vaivihkaa.

Jos jännität kovasti ja pelkäät tärkeällä hetkellä meneväsi lukkoon, voit toteuttaa kosinnan myös sellaisella tavalla, joka ei vaadi puhumista. Se voi olla kortti suosikki lautapelinne pakassa, ennakkoon tilattu leivos / kakku kosinta tekstillä tai kosinta viesti kirjoitettuna lumeen / hiekkaan. Jos olet suunnitellut kosintaa rantalomalla voit piilottaa kosinta viestin tyhjään pulloon ja jättää sen puolisosi löydettäväksi syrjäisemmälle osaa rantaa, jonne viet puolisosi romanttisesti ihailemaan auringonlaskua. Vain mielikuvitus on rajanasi!

Ammattilaisen vinkit onnistuneelle kosinnalle:

  1. Olettehan samalla sivulla. Tärkeintä ennen rakkaudentäyteistä kosintaa on varmuus, että sinä ja puolisosi toivotte avioliittoa ja olette puhuneet siitä osana tulevaisuutta.
  2. Kysy vanhemmilta kättä. Perinteitä kunnioittava morsian arvostaa puolisonsa rohkeaa elettä.
  3. Valitse paikka jolla on teille kummallekin merkitystä. Tai jos sinulle on mielessä joku kaunis paikka, jonne olet suunnitellut kosintaa, kuuntele vaistoasi.
  4. Tee kosimisesta arvaamaton yllätys. Kun kosiminen tulee täysin yllätyksenä, se luo tunnelmasta entistä intensiivisemmän ja tunteellisemman.
  5. Käytä morsiamen koko nimeä. Oman nimensä kuuleminen saa jokaisen tuntemaan itsensä erityiseksi.
  6. Polvistu. Kosittaessa, sormuksen ei tarvitse olla se oikea ja lopullinen kihlasormus. Useat morsiamet ovat tarkkoja siitä millaisen timantin, kiven tai materiaalin he haluavat sormukseensa. Älä kuitenkaan kosi tyhjin käsin, vaan hanki edullisempi ´kosintasormus´. Jos et tiedä puolisosi sormen kokoa, voit sormus ostoksille ottaa mukaan puolison toisen sormuksen, joista liikkeessä on helppo arvioida oikea koko.
  7. Huolehdi, että joku ikuistaa tärkeän hetkenne. Se voi olla tarjoilija ravintolassa tai ohikulkija missä kosinta tapahtuu. Jos olette kaksin, ottakaa söpöily kosinta selfie. Mutta ikuistakaa hetki, johon voitte kuvan kautta palata vielä vuosienkin päästä.

Onnea kosintaan! Rakkaudentäyteistä loppuelämää sinulle ja valitullesi!

Onnittelumme ja kiitokset kauniin kihlakuvan jakamisesta, myös artikkelikuvan tulevalle hääparille Miinalle ja Miikalle ♥

♥ Terveisin Mevent hääsuunnittelijat