Top 10 upeimmat uniikit hääpaikat Suomessa

Top 10 upeimmat uniikit hääpaikat Suomessa

*Kaupallinen yhteistyö Venuu.fi*

Mistä häiden suunnittelu usein alkaa? Juhlatilasta, tietenkin. Juhlatila määrittää sen, minkälainen tunnelma häissä on, toimivatko järjestelyt saumatta ja viihtyvätkö vieraat.

Listasimme 10 uniikkia juhlatilaa ympäri Suomen, joissa juhlitaan toinen toistaan romanttisemmat häät. Lue ja inspiroidu!

Pirunkirkon juhlasali, Helsinki

Haaveiletko häistä merellisessä Suomenlinnassa? Venäjän vallan aikaan luterilaisena kirkkona toiminut Pirunkirkon juhlasali tarjoaa herkät ja tunnelmalliset puitteet hääjuhlille. Valkeat holvikaaret, uniikit seinämaalaukset ja lankkulattiat luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Lue lisää Pirunkirkosta »

Kuva Camilla Bloom

Vaihmalan hovi / Puutarhapaviljonki, Lempäälä

Suomen romanttisin hääpaikka! Vaihmalan hovin tiluksilla sijaitseva Puutarhapaviljonki on yksinkertaisesti täydellinen tila intiimiin vihkimiseen. Lasiseinien vuoksi tilaa voi käyttää vain lämpimään vuodenaikaan, joten se on varattavissa toukokuusta elokuuhun. Voit vuokrata pelkästään paviljongin tai yhdistää tilaisuuteen myös päärakennuksen kauniit tilat.

Lue lisää Puutarhapaviljongista »

 Kuva Lotta Polviander

Pyynikin Panimo, Tampere

Pyynikin Panimolla katseet vangitsee suuret kuparipannut, jotka tekevät juhlatilasta täysin ainutlaatuisen. Museoviraston suojelema tila sijaitsee kauniilla jugend-kadulla, jota voi ihastella tilan isoista ikkunoista. Juhlat kruunaa tasokas pitopalvelu.

Lue lisää Pyynikin Panimosta »

Ruissalon Tapahtumatelakka / Westin-sali, Turku

Vanhan veneveistämön korkeuksiin kohoava katto, lähes koko seinän peittävät ikkunat ja mahtavat hirsiparrut ovat suoraan kuin elokuvista. Satumaisen upea Westin-sali tarjoaa täydelliset puitteet ikimuistoiseen hääjuhlaan. Tilavuokra sisältää muun muassa baaritiskin, esiintymislavan ja tunnelmavalaistuksen.

Lue lisää Ruissalon Tapahtumatelakasta »

Galleria Forum Box, Helsinki

Galleria Forum Box on mahtava yhdistelmä rouheaa ja herkkää. Ruoholahdenrannassa sijaitsevan juhlatilan betonilattiat ja valkeat tiiliseinät kutsuvat luokseen erityisesti industrial-tyylin ystäviä. Korkean tilan pelkistetty ilme muuttuu vaihtuvien taidenäyttelyiden mukana, mikä tekee jokaisesta tilaisuudesta uniikin.

Lue lisää Galleria Forum Boxista »

Hotel Kämp / Peilisali, Helsinki

Historiallinen juhlatila Helsingin sydämessä. Peilisalin kultaiset koristelut, punaiset samettiverhot ja palatsimainen loisto on upea valinta hääparille, joka suunnittelee ylellisiä häitä. Tila soveltuu enintään 130 vieraan istuvalle illalliselle.

Lue lisää Peilisalista »

Soutupaviljonki, Helsinki 

Säkenöivän valoisa Soutupaviljonki sijaitsee Helsingin Taka-Töölössä, aivan rannan tuntumassa. Suuren juhlasalin ikkunoista aukeaa kaunis merimaisema ja kesähäissä juhlat jatkuvat myös ison terassin puolella. Soutupaviljonkiin saa tuoda omat juomatarjoilut, pitopalvelu järjestyy tilan kautta.

Lue lisää Soutupaviljongista »

Hämeenkylän kartano / Juhlasali, Vantaa

Hämeenkylän kartanon juhlasalissa on korkeat ja leveät ikkunat, jotka tekevät tilasta valoisan ja avaran. Tila on selkeä ja yhtenäinen, joten kaikki vieraat näkevät toisensa ja illan ohjelman. Kartanolla on myös oma sisäpiha, jonne pääsee vilvoittelemaan ja seurustelemaan juhlien lomassa.

Lue lisää Hämeenkylän kartanosta »

Etu-Koskela, Kärkölä

Kesän romanttisimmat maalaishäät juhlitaan Etu-Koskelan tilalla! Tiiliseinät, hirsiparrut ja rento terassi tekevät tästä tilasta ihanan perinteisen hääpaikan. Lahden kaupungin kupeessa sijaitsevaan tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat, mutta myös pitopalvelu on saatavilla.

Lue lisää Etu-Koskelasta »

TRE Salon, Helsinki

Todellinen jugendhelmi Helsingin ydinkeskustassa. Väinämöisenlinnassa sijaitseva TRE Salon on uniikki juhlatila ja showroom, jonka sisustuksen huikeat yksityiskohdat ovat herkkua designin ystäville. Tila on sopiva pieneen häätilaisuuteen, sillä sinne mahtuu noin 25 vierasta.

Lue lisää TRE Salonista »

 

Etkö löytänyt vielä sopivaa tilaa juhliisi? Lisää ihania hääpaikkoja ja muita juhlatiloja löydät Venuu.fi:stäVenuu.fi on Suomen suurin tilanvarauspalvelu, josta löydät ja varaat helposti tilan jokaiseen tapahtumaasi.

Ihania häiden juhlatilan etsintä suunnitteluhetkiä!

♥ Terveisin Meventin hääsuunnittelijat