Yrittäjän päivä

Yrittäjän päivä

Mevent

Näin Yrittäjän päivän kunniaksi on hyvä hiukan kertoa Meventistä, joka syntyi kahden naisen unelmasta ja visiosta. Mevent Oy on perustettu vuonna 2017 ja niin se onkin kasvanut kahden viime vuoden aikana 16 henkilön timanttiseksi tiimiksi. Tiimistämme löytyy luovan alan ammattilaisia, kuten hääsuunnittelijoita, tuottajia, floristeja, visualisteja sekä graafikoita. Tänä vuonna panostimme myös brändin uudistukseen, jonka ansiosta lanseerasimme uudet upeat verkkosivut ja verkkokaupan heinäkuussa. Nyt tavoitamme entistä paremmin niin yritys- kuin yksityisasiakkaat. Järjestämme häitä ympäri Suomen, aina Hangosta-Savonlinnan kautta - Lappiin. Eniten kokonaisvaltaista hääsuunnittelupalveluamme käytetään etelässä pääkaupunkiseudulla, stailaus- ja kukituspalvelua ympäri Suomen. Mevent verkkokaupan vuokrauspalvelu tavoittaa Pirkanmaan alueen.

Mevent-suunnittelija viimeistelemässä hääjuhlan kattausta

Kaupungeissa sijaitsevat juhlatilat ovat hyvin kysyttyjä, varaukset tulee tehdä vuosi tai jopa vuosia aiemmin, etenkin jos on tietty päivämäärä mielessä. 

Juhlatiloissa on juhlia lähes joka päivä ja harvemmin hääpari saa aikaa juhlatilan valmiiksi laittamiselle tai stailaamiselle ennen hääpäivän aamua. Tällöin meidän hääsuunnittelu- ja stailauspalvelumme ovat todella ihana lisä. Tämän myötä hääparille jää aamulla aikaa valmistautumiseen ja mikä tärkeintä he saavat keskittyä kokonaan päivästä nauttimiseen. Kaupunkien ulkopuolella juhlapaikkojen varaustilanne on usein väljempi, kauniin juhlatilan voi saada halutulle päivälle hyvinkin lyhyellä varausajalla. Juhlatiloissa valmisteluja päästään usein tekemään hyvissä ajoin, häitä edeltävinä päivinä. Palvelu on henkilökohtaisempaa ja joustavampaa. Myöskään juhlatilan stailauksen purkamisella ei ole kiire. Sen saa usein tehdä häiden jälkeisinä päivinä.

Olemme saaneet luoda tänä vuonna mitä upeampia juhlia. Tällä hetkellä on trendikästä viettää rentoja ja hääparin näköisiä juhlia. Hääparit haluavat luoda elämyksiä vieraille. Juhlat kestävät usein useamman päivän, vietetään rehearsal dinnereitä ennen juhlia sekä brunsseja hääpäivän jälkeen. Hääjuhlissa on nähtävillä myös näyttäviä ohjelmanumeroita ja yllätyksiä häävieraille, joskus yllätyksiä myös hääparille. Eräälle hääparille oli yllätyksenä lahjaksi tilattu heidän lempiartistinsa esiintyminen. Yleisestikin live musiikkiin tai nimekkääseen DJ:n panostetaan tänä päivänä. Myös vihkikaavat alkavat olla persoonallisempia ja vihkijänä tai vihkipuheen pitäjänä on yhä useammin hääparin läheinen tai esiintymisen ammattilainen. Vihkimisiä pidetään enenevissä määrin juhlapaikalla tai sen piha-alueella.

Mevent-suunnittelija viimeistelee hääjuhlan kattausta

Kuten jo sloganimme; little details make a difference osoittaa, niin tahdomme luoda visuaalisia elämyksiä, joissa pienimmilläkin ykstyiskohdilla on merkityksensä.

Juhlavieraille luodaan visuaalinen elämys, jossa korostetaan juhlatilan sisääntuloa, muutamaa tyylikästä kohtaa itse juhlatilassa sekä silmien alla oleva kattaus tehdään näyttäväksi ja mielenkiintoiseksi tarkoin harkituilla yksityiskohdilla. Tyyli on usein modernin skandinaavinen, mikään ei ole päälle liimattua ja ei ole tarvetta peittää asioita juhlatilassa, ennemmin korostetaan juhlatilan upeita yksityiskohtia, pylväitä, erkkereitä jne. Tunnelmaa luodaan valaistuksella, kynttilöillä sekä musiikilla. Kukituksessa on nähtävillä selkeästi kahta eri tyyliä. Runsasta, villiä puutarhamaisuutta sekä toisaalta eleganttia graafista tyyliä, jossa jokaisella kukalla on tarkoin harkittu paikkansa, niin asetelmissa kuin kimpuissakin. Väreinä murretut sävyt terracotta, ruskea ja toisaalta värikkäät ja voimakkaat sävyt kuten pinkki ja keltainen. Materiaaleja ja lajikkeita yhdistellään rohkeasti. Kesäkaudella kukituksissa halutaan suosia enemmän lähituotantona viljeltyjä leikkokukkia. 
Palveluihimme kuuluu myös juhlien paperituotteet kuten kutsut, opastekyltit, menu- ja plaseerauskortit, jotka personoidaan hääparin tyylin mukaisesti. Tällä hetkellä trendinä ovat kohopainatukset sekä kankaille painetut tervetuloa-tekstit. Kauniit ja herkät käsikalligrafialla toteutetut kirjoitukset pitävät myös vielä pintansa. 
 
Hääjuhlien ruokailun osalta on menty enemmän fine diningin suuntaan. Lautastarjoiluna toteutettu menu on yleistynyt ja ruokailuun varataan enemmän aikaa kuin aiemmin. Halutaan nauttia laadukkaasta ja maistuvasta ruoasta, jonka viimeistelee tarkkaan valitut viinit ja juomat. Juhlatilaan luodaan yhä useammin tyylikäs baari, jossa on tarjolla speciaali valikoima drinkkejä. Olemme toteuttaneet muun muassa Mojito -baareja sekä Pornstar Martini baarin, jonka drinkki liittyi vahvasti hääparin rakkaustarinaan. Juomien määrä on vähentynyt, mutta laatuun panostetaan. Myös alkoholittomiin vaihtoehtoihin panostetaan ja drinkeistä löytyy maistuvat mocktail versiot. Juhlien alkuun toteutettava cocktail-tilaisuudet ovat yleistyneet. Hääparin ollessa esimerkiksi valokuvattavana vieraille tarjoillaan cocktail-paloja ja kuohuvaa. Tämä on ihana huomion osoitus vieraille, vältetään odottelun tunnelma.

Mevent-suunnittelija asettelee kukka-asetelmia kuntoon juhlatilan portaikon edessä

Yksi mieleen painuvin muistomme vuosien varrelta on ollut se kun saarihäihin hääseurue saapui noin 15 minuuttia ennen vihkimisen alkua tyylikkäällä jahdilla.

Bestman auttoi morsianta pääsemään turvallisesti astumaan hääpuvussa laiturille, mutta epäonnekseen astui itse ohi ja kastui vyötäröä myöten tummansinisessä juhlapuvussaan. Koko hääseurue ratkesi nauramaan. Onneksi oli helteinen päivä ja hääseurueelta löytyi lainaksi bestmanille tyylikkäät tummat shortsit. Naurun lomassa taisi pahin jännitys hääparilta laueta, että sikäli onnistunut ajoitus vahingolle. Vihkiminenkin myöhästyi vain vartin verran. Tästä jäi taatusti elämään ikimuistoinen tarina hääpäivästä. 

Meidän avullamme unelmiesi juhlista tulee totta, tutustu palveluihimme juuri uudistuneilta verkkosivuiltamme www.mevent.fi . Jos jokin asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua mielellämme. 

Parhain terveisin, Hannele ja Jenni sekä koko Mevent tiimi
Lisää inspiraatiota juhliin löydät Instagram kanavissamme: