Haaveiletko juhlista?

Haaveiletko juhlista?

Mevent vuokratuotteiden sekä näiden vinkkien avulla loihdit onnistuneet juhlat

Kevät ja kesä on ehdottomasti sesonkiaikaa juhlien osalta ja täytyy myöntää, että onhan se ihanteellinen ajankohta kokoontua ystävien kesken. Luonto puhkeaa kukkaan ja valon määrä lisääntyy tehden päivästä pidemmän. Näin ollen juhlapaikan valinta on monipuolisempaa ja ulkotiloja pystyy hyödyntämään paremmin. Kevään saapuessa itse kukin huomaa olonsa energisemmäksi ja suunpielet taipuvat herkemmin hymyyn. Mikä siis olisikaan parempi tapa kuin juhlistaa kevättä tai kesää upeiden puitteiden ja yksityiskohtien myötä? Mevent vuokratuotteista on moneksi ja tässä muutamia tulevia juhlapyhiä ja tapahtumia, joihin niitä pystyt hyödyntämään:

 1. Pääsiäinen (29.3.-1.4.)
 2. Vappu ( 1.5.)
 3. Äitienpäivä (12.5.)
 4. Ylioppilasjuhlat (1.6.)
 5. Juhannus (21.-22.6.)
 6. Rippijuhlat
 7. Häät
 8. Kihlajaiset
 9. Tuparit
 10. Puutarhajuhlat
 11. Syntymäpäivät
 12. Ristiäiset

Listaa voisi jatkaa vieläkin pidemmälle, mutta seuraavaksi tahdomme esitellä meidän suosikkimme vuokratuotevaloikoimasta sekä jutun lopussa annamme parhaat vinkit onnistuneisiin juhliin.

Beige, metallinen kylttiteline

Ensimmäisenä nostamme nämä Pirkanmaalla paikallisesti teetätetyt beiget metalliset kylttitelineet, jotka ovat ihanteelliset esimerkiksi tervetuloa -kyltille tai pöytäkartalle. Kyltitys ja opastus on oleellista juhlissa, jotta vieraat löytävät istumapaikan sekä näkevät tulevan ohjelman aikataulun. On myös ihana ajatus, että sisääntulon yhteydessä toivotetaan vieraat tervetulleeksi, oli kyseessä sitten iso tai pieni juhla. Viimeistele kyltitys näyttävillä kukituksilla tai ilmapalloilla.

valkoiset tuolit tapahtumaan

Toisena esittelemme nämä valkoiset tuolit, jotka viimeistelevät juhlan kuin juhlan. Tuolit sopivat niin vihkialueelle kuin kattaukseenkin. Näitä voi hyödyntää puutarhajuhlissa tai osana juhlatilaa, jolloin lopputuloksena on raikas ja yhtenäinen kokonaisuus samanlaisten tuolien ansiosta. Tyylissä on vivahde wieniläistuoleja, mutta mielestämme nämä sopivat niin moderniin kuin romanttisempaankin juhlastailaukseen. 

beiget telineet kukka-asetelmille
Kolmantena olisi nämä korkeat beiget metallitelineet, jotka ovat täydelliset kukka-asetelmille kattaukseen tai sisääntulon stailaukseen. Kattaukseen saat paljon näyttävyyttä, kun nostat kukka-asetelman korkeammalle. Samalla luot koko juhlatilaan rytmiä. 
Onnistuneisiin juhliin liittyy paljon asioita, mutta tässä olisi tiimimme kuusi vinkkiä kevään ja kesän juhliin:

1. Tee huolellinen suunnitelma hyvissä ajoin. Kliseistä, mutta niin totta: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty." 

2. Varmista, että juhlatila on sopiva juuri sinun juhliesi tarpeisiin. Riittävästi tilaa juhlavieraiden määrään ja mahdolliseen ohjelmaan nähden.

3. Onnistuneisiin juhliin vaikuttaa kokonaisuus ja tunnelma. Wow-yksityiskohdat jäävät mieleen, joten luo niitä koristeiden, ohjelman, musiikin ja valaistuksen avulla. Tutustu myös verkkokauppamme uutuuksiin, löytyisikö sieltä jokin wow-elementti sinun juhliisi.

4. Monipuolinen ja laadukas tarjoilu ovat olleet oleellisena osana juhlia aina, joten panosta ruokaan ja juomaan.

5. Ikuista päivä! On ilo vuosienkin päästä palata juhlapäivään valokuvien myötä. Jos vain mahdollista niin luo teemaan sopiva valokuvausseinä

6. Ihmiset tekevät juhlan, joten huolehdi, että kaikilla on mukavaa ja viihtyisää.  

Jos suunnittelet hääjuhlia, niin oletko nähnyt meidän kattavan kurssin aiheesta? Kurssi on mieletön sinulle, joka kaipaat selkeyttä, varmuutta ja uutta inspiraatiota suunnitteluun.

Mikäli herää kysymyksiä tai kaipaat kokonaisvaltaisempaa apua juhliesi suunnitteluun, niin ota yhteyttä, autamme sinua mielellämme.